Monday, April 13, 2009

Majlis Makan Malam Bagi Meraikan Guru-guru STPM 2008

GK Sains & Math, Pn. Mahani menerima sijil & cenderahati
dari Pengetua.


Pn. Koh Kee Jong ( Chemistry ) tersenyum menerima sijil penghargaan

S/U Ting. 6 bersedia utk majlis penyampaian sijil


En. Hafeizie mengacarakan majlis makan malam Guru-guru STPMMantan PKP adalah antara guru yg terlibat mengajar Ting. 6 ( P.Am )
Majlis ini diadakan pada 12hb. April, 2009 bertempat di Oriental Restaurant, Ansar Garden mulai jam 8.30 malam. Ia dianjurkan oleh Unit Kecemerlangan STPM 2008. Antara jemputan yang hadir ialah Pengetua Maktab, mantan PKP, PK HEM. PKP KO, S/U Kecemerlangan, Guru-guru kanan dan guru-guru yang terlibat secara langsung dengan pelajar ting. 6 atas pada tahun 2008. Terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat kerana tidak kenal penat lelah berbakti untuk kecemerlangan anak bangsa. Jasa kalian cukup tidak ternilai.

1 comment:

 1. Tahniah kepada semua tenaga pengajar di SIC, Kota Bharu, Qlate.

  Saya telah menrima surat permohonan lawatan daripada Tuan Haji Saipuddin Abdullah, Pengetua, SIC untuk mengadakan lawatan ke Yayasan Kepimpinan Perdna, Putrajaya pada 8 Mei 2009.

  Lawatan tersebut akan diadakan pada 8 Mei 2009 (Jumaat) jam 2.30 petang. Ianya seramai 70 pelajar dan 6 orang guru.

  Kami meminta maaf kerana tidak mengadakan pertemuan dengan YABhg Tun Dr Mahathir Mohamad disebabkan beliau mempunyai program lain di Kuala Lumpur. Sebaliknya, lawatan ke YKP ianya tetap diteruskan dengan penerangan mengenai program serta latar belakang YKP sendiri.

  Saya buleh dihubungi melalui talian terus 03-8885 8940 / 8954

  Terima kasih.

  Adnan Haris
  Email: adnan@perdana.org.my

  ReplyDelete